Teodor 1 år!

Har sagt det förr och jag säger det igen, jag är sämst på att uppdatera. Sedan jag sist skrev har jag hunnit börja jobba igen och Henke har gått på pappaledighet och det största av allt.........
 
 
Teodor har hunnit fylla 1 helt år !!
 
 
Den 13 april hade vi kalas här hemma. Teodors kusiner med familj har firat honom vid två olika tillfällen den veckan. Eftersom Coronahelvetet fortfarande håller på så delade vi uppe det. 
Innan Teodor föddes hade jag bestämt att jag varje år skulle baka den tårtan han ville ha, just i år kunde han inte komma med så mycket önskemål så vi utgick lite från året som varit och det är rävar som varit mest skoj! Han går inte långt utan sin räv. 
 
Jag googlade och jag hade mig och tillslut hittade jag ett bra exempel på hur en rävtårta skulle kunna se ut och den fick det bli. Gjorde olika moment i flera dagar fram tills födelsedagen då jag gjorde de sista... själva räven (locket), hade nerverna på utsidan och var helt slut när det väl var dags för kalas.. men jag antar att de flesta känner lika dant efter all planering.
 
Jag är riktigt stolt över min kreation och jag tror att Teodor blev riktigt glad =)
 
Här kommer lite bilder
 
 
 
 
Här kommer lite tårtbilder
 
  
 
 
Han fick massa roliga presenter.. en gungräv, en mercedes att åka runt i, en bilbanematta (som alla barn måste ha), sandlådeleksaker till stugan, vatten/badleksaker och ett Ark men massa djur som låter skoj, jag har hört det skvallras om att han kommer gå en pool till stugan oxå =)
 
Teodor tackar så mycket för alla fina presenter och han hoppas att vi alla snart kan ses!

 
 

Kommentera här: