Vecka 35

Vecka 35 nu då. Den där appen man klickade in på i tid och otid förrut visar nu att det är 40 dagar kvar till beräknad förlossning, 40 dagar?! Vi har snöat in lite på den 10 april men vet självklart att de kan gå över.. de kan även bli tidigare. Vi är redo iallafall, eller det är vi väl egentlingen inte men jag tror inte att vi kan bli mer redo så det får kännas så helt enkelt. 
 
Mitt mående just nu då? sedan 3-4 dagar tillbaka är det skit skulle jag vilka påstå. Jag får inte sova någonting eftersom han ligger och sparkar och har sig precis hela nätterna. Ni tänker... ojoj vänj dig, sen ska du upp och amma osv.. men det är inte där skon klämmer. Jag får ont! det känns som jag har blåmärken på insidan, det smärtar och det smärtar. Självklart är det skönt att hela tiden få tecken på att allt är bra där inne men var inte beredd på att det skulle göra så fuktansvärt ont. H vaknar av att jag gråter av att inte få sova.... 40 dagar kvar.. 40 nätter av smärta.. ja, va ska ja göra ?!
 
H tog sig an ett eget projekt eftersom jag visade mitt gravida hormonella Jag så fort jag höll på med det projektet. Skötbord i badrummet. När jag höll på å dona så var allt bara fel. Skötbädden var för djup, tvättmaskinen centrifugierar för hårt, elsladden är för nära med mera, tårarna sprutade för inget blev rätt. Så fort H tog över blev det ju perfekt så det var ju tur att han to kommando där. 
 
De där blev ju kanon!
 
Vi har inte varit på så mycket kurser med mera som man blir erbjuden som blivande föräldrar men vi var på en 3 timmar lång tråff hos barnmorskan och nu senast var vi på föreläsning i aulan på Södersjukhuset, det tyckte jag var ganska bra faktiskt eftersom dom tog upp mycket funderingar som man har men som man kan uppleva som "mindre funderingar" så man tar sig liksom inte för att ställa frågan, som tex tar man med sig babyskyddet till förlossning även om man åker taxi? när ska man egentlingen åka in? osv, eller som när det bliev fritt att ställa vilken fråga man ville så va det viktigt för ett par att veta om man kan påverka vad det blir för navel genom att klippa strängen på ett visst vis. Där var det viktigt att få till en innåt eller utåtnavel :) alla har vi olika funderingar vi går och bär på. 
 
 
Babyskydd och babynest tycker barnmorskorna som jobbar på förlossningen på SÖS att man ska ha med iallafall (om man valt att ha nest, inget måste såklart), sen allt annat såklart, kläder m.m.
Vi är som sagt å redo vi kan bli.
 
Var hos barnmorskan den 21 februari, allt var topp. Magens storlek är precis på kurvan, mina järvärden och sockervärden är bra. Blodtryck bra. Bebis har fina hjärtljud och ligger med huvudet ner och ben upp (nähä?? de menar du inte, det känner jag inte alls av) men hon var noga med att poängtera att han fortfarande har plats att snurra runt och ha sig (no shit Sherlock?!) så vi kollar igen nästa gång jag e där. 
 
 
Sådär jag.. magen vecka 35. Om jag är så dålig på att uppdatera som jag varit hittills så kommer det inte bli fler magbilder, då lär han ju vara på utsidan nästa gång.
 
Vi längtar ihjäl oss efter dig! ❤
Kolla in paddlarna redan i vecka 9.. det e H's 44or och mina 42or som ligger bakom =) 

Kommentarer:

1 Bubben:

Kul å läsa att det går åt rätt håll å att ni ändå mår bra (även om du har ont). Bra att H tar lite kommando ibland! :) Det kommer å bli superbra å kul å läsa lite å sen nån bild. :) Puss å kram på er från Bubben i Solle. 💖💖

Kommentera här: