15 dagar kvar!

Slutspurt av vecka 38, det blir jag påmind om så fort jag rör mig. Magen har "trillat ner" ganska mycket och i måndags sa barnmorskan "oj han är väldigt långt ner" så.. jag ser det väl som att han är redo.
 
För mig fysiskt får han komma helst igår men psykiskt vet jag inte om det är bättre att ha honom på insidan eller på utsidan i dessa coronatider, trist att inte kunna påverka.
Nya regler för förlossningen kommer var och varannan dag så det enda jag fokuserar på just nu är att hålla mig frisk och att hålla H frisk genom att köra honom till och från jobbet varje dag för att slippa kollektivtrafiken.
Skönt att han jobbar i en deli, det är ju mycket desinfektionsmedel och plasthandskar där.
 
Det viktigtaste just nu är att H håller sig frisk, annars får han inte vara med på förlossningen.
 
Den berömda BB väskan är inte packad ännu, H påminner om det varje dag att vi måste göra det men vi kommer aldrig riktigt till skott. Jag jobbar hemma hela dagarna så jag skulle kunna göra det när som helst men det blir liksom inte av. 
Vi har iallafall installerat bedside-sängen där den ska vara och vi har burit ner ISO fix plattan för babyskyddet tilll bilen, det är väl det vi har gjort.
 
 
I toapapper-och blöjhysterin som corona bidragit med så har vi handlat blöjor och även ersättning utifall amning inte kommer igång som den ska. Så irriterande att man ska behöva tvingas till att bunkra bara för att många blivit hysteriska. Som tur är börjar bunkringen lägga sig lite nu. 
 
Är med i en mammagrupp för mammor i Stockholm som föder februari mars och april.
Ser där att dom som redan fött har liksom fått en varadag dom kanske inte förväntade sig. Exempelvis planerade träffar på BVC för förstagångsföräldrar.. inställt pga corona. 
Sitta på fik med en vän och prata strunt. Fik stängda eller har konkat pga corona
 
Asså...corona förstör ju precis allt de mysiga med att vara mammaledig, ett barn.. ETT barn sa vi att vi skulle ha haha.. å corona var tvungen att komma precis då! 
Antingen är det Zika som begränsar oss att ens skaffa barn (pga resor) eller så är det corona som tar bort allt de mysiga. 
 
Inget brist på vatten i mina ben iallafall... 😕
 
Ja.. de va det jag hade att säga. Håll er friska!

Kommentera här: