Vecka 30 & nytt år!

Sämst på att uppdatera som vanligt. 
Det har hunnit bli nytt år vilket jag knappt märkte av eftersom den mesta tankeverksamheten just nu går åt till att ställa in sig på att vi kommer bli tre i påsk. 
 
Vi firade iallafall nyårsafton i stugan, ingen större utsvävning eftersom H jobbade. Jag åkte ut och eldade så det var varmt och gött när han slutade. Vi åt gott och inväntade tolvslaget, eller jag höll ju på och somna flera gånger om men lyckades hålla mig vaken. Vi gick en sväng runt området så jag vaknade till liv. 
Vid tolv gick vi ut och tände på sådana där papplyktor som svävade iväg och resten av Södertälje brände av fyrverkerier för hela stans budget 2020 😃
 
Längden på aftonen likställer jag med nyåret i Tyresö hos syrran 2017/2018 (tror jag de va). Jag låg i sängen klockan 00:20 och somnade 00:22, rätt skönt! Hade bakat Vasilopita i år men den skar vi inte upp förns dagen efter men det gjorde inte så mycket. Allt var förlåtet när det visade sig att det var JAG som fick myntet i kakan och med andra ord tur hela året 😊
 
Helgen efter var vi i stugan igen men då va de "back to normal" igen med sådant man gör i stugan, alltid nåt litet projekt, denna gång rev vi ut den lilla toaletten och förstorade köket eftersom vi ska ha toan på utsidan sen och den där mulltoan är jag inte särskilt nöjd med heller för den delen. 
Det gick bra för H att riva allt och det gick bra för mig att titta på, va sägs om resultatet?
 
före..
 
efter..
 
Jo just de, vi var ju och köpte barnvagn och babyskydd oxå, kändes tidigt med 3 månader kvar men va fan.. finns det en rätt tid? när är det lagom tid?
 
Hur mår jag för övrigt? jag mår ganska bra på dagarna, magen gör lite ont ibland, den blir spänd och jag får typ håll men det går ju över så det är ingen större fara. På morgonen har jag varit i de stora hela så nära döden man kan komma eftersom jag sovit dåligt den senaste tiden inte bara för att jag kissar 4 ggr per natt utan för att jag vaje halvtimme har vaknat för att byta sida att sova på, höften har tagit död på mig men så fort jag har bytt sida så har smärtan släppt, dagarna har fungerat kanon. 
I måndags var vi på kontroll, alla värden toppen och bebis växer enligt kurvan, däremot har jag gått upp 18 kg sedan juli/aug så jag har blvit ordinerad att chilla lite med godsakerna, för jag VET ju redan att jag ätit alldeles för mycket godsaker så denhär veckan har jag avstått från allt onyttgt och rört på mig mer, det har resuterat i att jag inte haft problem med höften på natten vilket gjort att jag fått sova.. win win. 
 
Här är en bild från morgonen, idag går vi in i vecka 30 :)
 
 
 
 
HOJ

Kommentera här: