Ett litet torp!

Japp, vi har blivit med stuga! Vi har köpt oss en liten 30 kvadrats stuga med 400 kvadratmeter tomt. Det är en liten söt kolonistuga några km från Södertälje! 
 
Den är så fantastiskt gulligt och så himla skönt att ha stället så nära, tar bara en kvart när de inte är köer :)
 
De senaste 2 veckorna har det varit många vändor och massor med inköp, gräsklippare, trimmer och annat smått och gott för att få till en mysig trädgård.
 
H har börjat med en örtagård och planterat de små plantor vi hade på balkongen. Tomat, paprika, chili och massa örter. Jag har storstädat stugan å satt vår lilla prägel. 
 
 
 
Visst är det väl lite gulligt =)
 
I onsdags kom vi ut ganska sent men började direkt med en sängram, det finns ett litet sovrum som är 2 meter × 1,80. Det vi hade att spela med var 2 m ×1,20 m eftersom 60 cm tas upp av en garderob å den vill vi såklart ha kvar. Lösningen blev att platsbygga en säng helt enkelt eftersom det inte går att få in en färdig:)
 
Vi har köpt en riktigt bra madrass och en bäddmadrass så vi tänkte att det blir säkert bra även fast underredet blir stumt. Allt virke var gratis eftersom vi använde virke som låg under huset
och lite överblivet klickgolv som låg i en bod :)
 
 
 
Godkänt!
 
Vi hann aldrig sova i den eftersom vi var tvungna att åka hem men i helgen får vi se om vi vaknar upp på golvet med en regel i ryggen :/
 
Det ska bli så kul å pyssla me dehär i sommar :)
 

Kommentera här: