36 timmar to GO!

Fick höra idag att jag minsann inte uppdaterat nåt sedan Pitcher's öppnade i Skärholmen så jag uppdaterar väl... men vill poängtera att jag faktiskt uppdaterade kring nyår. De e väl läsares cookies som spökar ;)
 
Väskorna är nästan packade, jobbar en dag till sen lyfter vi på fredag. Vi åker till Mexiko och kommer i 2 veckor bo i Playa del Carmen, bra utgångspunkt om man vill se mycket, om man ska gå efter andra som varit där, å va ska man annars gå på!
 
Vi kommer bo på ett hotell som heter Magic Blue och jag har stora förhoppningar på de. Inget jättehotell som när vi va på Jamaica (vilket iof va magiskt, Couples Negril om någon är nyfiken) men de känns ändå lummigt och lugnt trots att de ligger mitt i stan. Det viktigaste av allt... balkongerna/uteplatserna som är ganska stora. Man är ju inte ute å ränner 24/7 när man är borta 2 veckor så ett härligt balkonghäng är viktigt. 
 
Som vanligt har man ju som turist många grejor på listan. Vi vill hinna med maya, någon cenote, Cancùn, Tulum, Cozumel, Isla Mujeres och Holbox, de sista tror jag inte kommer bli av men jag håller tummen 😊 sen vill vi ju ta de lugnt oxå.. 
Å så maten såklart men den blir nog svår att missa!
 
Denhär gången har vi valt att åka 1:a klass på flyget eftersom vi redan upplevt 11 timmar till Jamaica som en sardin (i burken då..) och de va mindre upphetsande. 
Återkommer med om de va värt de eller inte :) 
 
Med tanke på hur sällan jag skriver så är jag väl på plats nästa gång.. eller kanske tom hemma igen 😉
Ses då! 
 
 
 

Kommentera här: