Vecka 24

Inte världsbäst på att uppdatera bloggen känner jag men några "värt att minnas" inlägg vill jag ju hinna med innan lillkillen tittar fram. Nu har vi kommit en bit påväg och nu är det ju jul, nyår och H´s födelsedag så innan jag hinner blinka så har det väl gått 3 veckor till.
 
Nu känns det som om vi är 3 i familjen även fast han inte är på utsidan för han lever om hela tiden därinne, det gör ju allt lite mer verkligt. Så fort jag är still så lever han om, ju mer anstrångande grejor jag pysslat med ju mer lever han om när jag väl är stilla. Surrealistisk känsla att ha nåt levande där inne. 
 
Vi har varit på ännu en kontroll i Sjöstan också. Mest för att prata lite om måendet, om vi har några funderingar såhär långt, kolla värden (blodsocker, järn m.m.), allt såg bra ut. 
Nästa kontroll är dagen innan julafton, då ska de mätas mage och allt va de e och det är DÅ jag kommer får höra att jag kanske ätit liiiite för mycket 😋
 Det kommer ju inte komma som någon jättechock och jag kan inte skylla småätandet på illamånedet men däremot tänker jag med gott samvete skylla på att det smakar bajskorv i munnen och har gjort nu de senaste 12 veckorna, och de luktar äckligt vart jag än befinner mig, det känns alltid bättre att äta då, nåt som både luktar och smakar gott gör susen 🙂
 
Ja, någon mer uppdatering kan jag inte komma med just nu mer än att jag har varit sjuk sedan i onsdags, idag pallrade jag mig till jobbet ändå vilket kanske inte var så smart men har så svårt för att låta saker bli liggandes så att så fick det bli. 
 
Håll till godo med en tjockisbild 
 

Kommentera här: