Julafton!

Under måndagen jobbade jag halvdag, hämtade H när han slutade vid 3 och drog sedan upp till Långsele. Var helt säker på att det skulle vara smockat på vägarna men det kändes som om många hade åkt tidigare under dagen så det flöt på bra.
 
Julafton firades tillsammans med H´s bror med familj, H´s mamma och man samt hans dotter med familj, det var en ganska lugn julafton men med massor med mat. 
 
 
 
Mellan jullunchen och julmiddagen var jag tvungen att vila ett tag och somnade ju såklart så jag missade Kalle Anka´s Jul, såg lite på slutet bara, det måste vara första gången?!
 
Sen kom ju tomten oxå.. jag är så himla kluven till det där med tomte. Innan har jag inte brytt mig men nu när jag själv är gravid så tänker jag på det mer. Jag tror inte att jag vill ha besök från någon tomte på julafton och jag tror faktikst att H är inne på samma linje. 
 
 
 
På juladagen kom H´s pappa på jullunch, då blev det ännu mer mat. På kvällen tog vi oss en promenad till en barndomsvän till H och hans bror, den promenade var efterlängtad. Juldagarna gick snabbt och under torsdagen på annandagen var det dags att åka hem igen. 
 
Det var dom juldagarna det, nu är det bara ladda om inför nyårsafton som jag och H ska fira i stugan =)
 
 

Kommentera här: