Sommaren är kort..

Så juli kom och försvann lika snabbt. 
Vi har varit hemma i lägenheten sammanlagt 12 timmar på 4 veckor, så jära gött att ha en liten stuga, vi bryter vardagen lite.
 
Semestern är över sedan en vecka tillbaka och jag känner mig rätt nöjd även om det gick lite väl snabbt. Vi har hunnit med en hel del. Vi har varit i Sollefteå och vi har varit hos mamma och pappa, dom har även bott i vår lilla kolonistuga tillsammans med oss, myyysigt! :)
Vi hade turen att mamma ville ha en ny soffa till deras stuga och då betydde ju det att Ektorpbädden skulle bli utkastad, då ställer såklart vi upp !
 Mamma och pappa fick låna ett släp så dom fraktade ner soffan åt oss, inte nog med det så hjälpte dom även med att frakta en massa bråte från stugan till åvc när dom skulle hem, bara det räddade vår semester. Att ta allt dedär själv med bilen hade ju tagit 100 år.
 
H's mamma och man har oxå varit på besök, dom har husbil så dom står på andra sidan häcken på besöksparkeringen, ganska praktiskt att vi kan göra så... så länge det fungerar. Det är 160 kolonistugor i området, mao massa olika personligheter och risken finns ju tyvärr att någon kommer störa sig, om inte på att det står en husbiil (stoooor) på en plats för personbil så stör dom sig säkert på att det ligger en elkabel över bilvägen, genom häcken och in i vårt hus. Det funkar så länge det funkar helt enkelt. 
 
Det kommer inte komma några bilder till blogginlägget för att jag har inte hunnit föra över några (bloggar inte från mobilen) de få läsare jag har känner ju till mitt Instagramkonto ;)
*
*
Nu har jag börjat jobba iallafall och det känns ju ganska gött ändå. På torsdag ska jag på ett kortare infomöte ang de uppdrag jag ska hjälpa till i. Det ska bytas över 600 föster på en byggnad i Stockhlm och jag ska va behjälplig mellan utförare och hyresgäster/verksamhet, det ska bli spännande! 
 
Hösten startar verkligen med buller och bong! Lite puls så att säga!
I september sticker vi med jobbet till Rom och i oktober är målet att vi ska hänga med mamma och pappa på cypern i 10 dar, grym höst!!
 
Det får vara allt för denhär gången, tänkte skriva.. nu håller sig mamma lugn när jag äntligen uppdaterat men hon har nog slutat gå in här vi dethär laget :)