Frankrike

I Tisdags kom jag hem från Nice. Jag var där med jobbet, en konferensresa med både nöje och jobb, hade jättetrevlig men är helt slut som artist. Trötthet och förkylning har slagit till ordentligt efter att jag gått barfota på husets marmorgolv och sovit med AC, fanns inget annat alternativ eftersom det var så varmt.
Det var en lagom längd på resan för sista dagen hade jag lite hemlängtan, ville ju bra krypa ner i soffan med H och kolla på en bra film.
Dagen efter var det jobb som vanligt och soffan ropade på mig efter det men planering sedan tidigare satte stopp för det.
Äldsta syrran var i stan så alla syrror skulle ses över en middag, vi fick med mamma oxå som lägligt nog var i Sthlm :)
 
Gröna linjen slutade fungera och messenger användes av 3 personer för att prata i mun på varande och dribbla bort precis allt. Skulle vi byta restaurang? skulle vi inte? ska mamma ta buss eller hur ska vi göra? Jag blev irriterad eftersom ingen av de två gick att ringa, fråga mig inte varför, jag bad någon ringa upp, ingen ringer upp. De blå bubblorna haglade som tagit ur en scen från Gossip Girl där man inte hinner läsa ett mess innan nästa kommer. Jag blev irriterad.