Lycka & besvikelse

Nu var det länge sedan jag bloggade, har inte haft ork. Tänk att när det händer som mest så har man minst tid/ork att skriva.
 
Den 14 oktober fick vi veta att vi förhoppningsvis skulle bli föräldrar i Juni men den 12 november fick vi även veta att det inte blir så.
Graviditeten hade avstannat men kroppen ville inte göra sig av me de så jag gick runt på molnen och fattade ingenting. Jag var samtidigt nervös eftersom de kanske inte var den bästan tajmingen (är det någonsin det) eftersom jag efter sommaren började på ett nytt jobb som jag trivs superbra med.
 
Det blev iallafall en medicinsk abort, hemma. Det var skönt att få göra det hemma. På fredagen den 16/11 åkte jag till kliniken för att få den första tabletten. De andra (cytotec) fick jag med mig hem tillsammans med smärtstillande. Söndagen den 18 var de dags att utföra någonting som inte fanns i min värld.
 
Själva grejen att bli gravid är såklart inte de lättaste vid 35 men jag trodde nog att blev man väl gravid så fanns det två scenarion. Att det 9 månader senare kommer ut en bebis eller att man några veckor efter testet börjar blöda och så va de slut på de roliga Det som hände mig fanns liksom inte, jag har ju däremot förstått att det är extremt vanligt, å ja, de har faktikst varit en tröst. 
 
Söndagen var långdragen. Jag gick upp klockan 06 för att ta tabletterna och sedan gick jag å la mig, det tog 25 minuter sen drog smärtan igång, det höll på av och till hela dagen och vid 22 tiden lugnade det ner sig. Jag hade läst alla skräckhistorier om cytotec så jag förväntade mig helvetet så jag får väl kalla mig lyckligt lottad när jag säger att det va otroligt jobbigt men.. genomförbart. Inte alls som 80% av de historier jag hade läst om... ja vet, man ska inte googla.
Den 4 december ska jag tillbaka för att se att allt är ute. 
 
Lyckan blev kort men det är ändå någonting jag kan tänka tillbaka på och le lite för mig själv, för det var ju någonting alldeles extra att kika på de där testet och se texten "Gravid".
 
Det får bli nästa gång, nu har jag fullt fokus på jobbet och vår resa till Mexiko i Januari!
 
Tjohej!

Kommentera här: