Nintendo!

Igår morse åkte H iväg på någon form utav Ica utbildning och skulle sova på hotell i Upplands Väsby, självklart fanns Nintendot som vi beställde färdigt för upphämtning på Ica här hemma igår kväll men de stod ju i hans namn så jag blev otroligt rastlös och frustrerad och gjorde allt för att inte tänka på de under kvällen. Gör någon vecka sedan bestämde jag mig för att testa "food prepping" för att slippa lägga ner halva e.m på att komma på vad man ska äta till middag. Med matlådor klart så kan man ju äta vilken kvargportion som helst på kvällen. 
Så de va vad jag gjorde igår, efter de diskade jag och började om och gjorde powerbars på fikon, dadlar, nötter, mandelsmör och havregryn... när jag va klar me de va de dags att sova, trodde jag!
Trodde inte jag skulle ha så svårt att sova med H borta men de va ett helvete, vaknade varje timme för att ställa om tajmern på Tv:n.


Nu är han hemma iallafall och jag har spelat Super Mario 1 hela kvällen. H har spelar Ice Climber och golf och så fort Sveriges Mästerkock är slut ska jag spelar Bubbels Bubbels.  Dehär är så fantastiskt. Enligt Youtube skulle däremot Super Mario 3 finnas oxå vilket va falsk marknadsföring men för 500 spänn va de värt de :) vi beställer den som kommer i Juni oxå så har vi allt sen :) 

Ja.. de va va ja hade att komma med kväll! Snart är de påsk och vi får lite långledigt eftersom vi tog en extra ledig dag på tisdagen så nästa fredag bär de iväg till Finnsjön för att fira med Henkes bror med familj, Henkes  mamma & man, och hans dotter med familj. De ska blir trevligt!Kommentarer:

1 Mamma:

Följer Nintendo med till Finnsjön?

Svar: Haha känns kanske lite osocialt 😉 Nintendo får stanna hemma.
biktopia.se

Kommentera här: