Lördagsbak & andra tankar

Lördag idag igen. Jag var dum och lovade för några veckor sedan att jag skulle börja baka på lördagar, det är någonting som H dessvärre kommer ihåg och idag när jag försökte "glömma bort de" så påminnde han mig när vi var ute på en 6 km runda, darn! Havrerutor med överdrag av nougat. Strösslade på lite hackade hasselnötter och kokos för att den såg så tråkig ut annars. 
Den ligger nu färdigskuren i en burk men kanterna har vi redan ätit upp och jag måste ge mig en klapp, de va sjukt goda.


H tog en liten tupplur medan jag bakade och när han vaknade gick tankarna loss ang promenaden. Han tycker ju inte att det är jobbigt att vara ute å gå men däremot tycker han det är så extremt tråkigt. Dehär med att man förlänger livet genom att va ute och röra på sig är inget han förstår sig på så han. Om man förlänger livet med låt säga några minuter per timme man går och man under den timmen har skittråkigt så har man ju kastat bort låt säga.. 56 minuter (eftersom man kanske vinner tillbaka 4).
Ja.. alla har vi olika hobbys, fast han har ju delvis rätt, som vanligt.

Ikväll är det Melodifestivalen, finalen. För mig är det den enda svenska finalen, alla deltävlingar är ju skit. Så..  ikväll tänker jag titta och hoppas på att jag slipper bli uppretad av alla tramsbidrag. 
Tar Sorayas (på tv4) tips och håller mig uppkopplad på Twitter under tiden så att jag kan känna tillhörighet till de andra som tycker som jag va de gäller just tramset. 

Ha en trevlig lördag hörni!


Kommentera här: