Slutspurt i korsdrag

Herregud va varmt de e! De är ju helt sjukt vilken värme vi har haft under semestern, som för övrigt är vår sista vecka. I korsdrag vankar vi fram och tillbaka i lägenheten.. Va ska man göra? Orkar vi gå ut eller väntar vi till kvällen när vi bara kommer ha 27 grader? 

Igår hängde vi vid och i poolen hos syrran i Tyresö, Malte fyllde ju 9 år så det passade ju utmärkt att åka ut då. Sånna här dagar är det lyx att kunna sola och bada om vartannat på sin egen tomt ju,  och att jag kan åka dit när som e inte heller helt fel :)  Alex bjöd på kycklingsallad med quinoa och chevrė sen fortsatte vi solbada. 


Ikväll har vi bokat bord för en tapaskväll, de betydde ju även att jag behövde träna i någon form innan (för samvetet 😂). Att dra ur på en springtur va uteslutet i 32 grader så jag rastade crosstrainern i korsdraget.. funkar! 

Så.. sista veckan som sagt, trist men ändå helt ok, iallafall för min del eftersom jag har en otroligt spännande höst framför mig. Jag kommer jobba 3 veckor till där jag är nu sedan tar jag en paus på lite över en vecka, en liten extrasemester, sen är det dags för någonting nytt. I mitten på Maj var jag på en intervju som resulterade i en anställning med start i augusti! 

Jag kommer börja jobba på ett teknikkonsultbolag som företags-, projektadministratör och trainee projektledning.

Jag är så jävla redo att sparka igång denhär hösten!! 


Kommentera här: