Semester del 2

Vi kom hem från stugan förra söndagen, redan på måndagen kom H's kompis på besök. Vi sågs i Finnsjön också men då bara ett par timmar så de kändes kul att han ville komma och hänga med oss. Sist han hälsade på va när vi borde i Vällingby så... 2013 då 😊
Vi var vid Taxinge Slott och käkade godsaker, en dag gick vi längs Mälaren till Vintervikens café men när de va 1 km kvar (av 7,5) insåg vi att klockan ca 15:45 och dom stängde 16 så vi vek av och tog en Pizza på söderorts sämsta pub/pizzeria i Örnsberg/Aspudden men allt funkar i trevligt sällskap. På torsdagen åkte han hem igen.

Ja.. å så får ja väl inte glömma att erkänna att mitt NES fanns att hämta på Media Markt på tisdagen så de har spelats en del 😊

Jag och H åkte till Tyresta Nationalpark en dag och gick en av slingorna där och avslutade med fika vid cafét, mysigt. 


Ja vad har vi mer gjort? Igår var siktet inställt på Kolmården men de va kanonväder plus lördag så vi insåg att även de som inte har semester som vill dit kommer va där så de tar vi nog i veckan. Vi åkte till ut till Djurgården istället och käkade mjukglass och tog en drink sen vidare till Kungsan där de va Thailandsdagar (fredag och lördag). 

Idag har de varit 30-31 grader så vi har jäst med alla nere på sätrastrandbadet och fascinerats över att folk skiter fullständigt i grillförbudet, en idiot hade tom köpt en engångsgrill som han ställde direkt på gräset. Tur de kom några ordningsvakter och kollade läget. Idioten glömde dessutom sin grill, med flintastek å allt på i minst en timme. 

Nu.. dags för VM final! Heja Kroatien!! 

Kommentera här: