Semester del 1

1 vecka har passerat och jag tänkte uppdatera lite. H jobbade på lördagen när jag påbörjade semestern så då hann jag städa, alltid skönt att komma hem till ett rent hem. På söndagen åkte vi till mamma och pappa, över en natt bara. Mycket hände sista veckan innan semestern och jag ville se hur mamma mådde. På måndagen åkte vi vidare till Västernorrland. Det som sker i Finnsjön är ungefär samma varje sommar. Sola (om vädret tillåter) god mat och dryck och fiske, brukar inte vara mycket annat och det funkar för mig :) i år hade vi dessutom extra tur med vädret.

På tisdagen hade H's mamma bjudit dit några kompisar till dom och H bjöd dit sin pappa, det va riktigt skoj, ofta träffar vi bara hobom ett par timmar när vi är i Västernorrland men nu hann vi hänga en hel kväll, å så sverigematch på de 😁

Vi åt massor av abborre så fisket va guld i år. Lugnet va de kanske inte lika mycket av eftersom kyrkan som äger skogen runt stugorna hade bestämt sig för att fälla massor så de va maskiner för fulla muggar som höll på från 10 till 23 varje dag, jag såg dock de positiva i de och gav mig ut på näst intill millånga joggingturer varje dag. De brukar jag inte våga eftersom jag inte vill möta varken björn eller älg när jag e ute. 

Nu orkar jag inte skriva mer så här kommer lite bilder. Några bilder är från veckan innan semester när vi var hos mamma och pappa i Hälsingland och firade midsommar 😊Kommentera här: