Poolhäng!

Det vad va de fick bli Idag!

Frukostbuffén på morgonen i vanlig ordning. Jag kan inte låta bli att bli så jädra förvånad över hur mycket snåljåpar de finns. Nästan varje morgon sedan vi kom hit har man sett någon kvinna som har lassat tallriken med exempelvis 8 frallor. När de sedan sätter sig till bords så smugglar dom ner 7 av dom i väskan. Asså? Jag kan inte förstå.
Ok, såhär tänker jag. Antingen väljer man hotell med frukost för att man vill äta ute, för att man VILL se vad det finns för utbud i staden eller så väljer man halv eller helpension. Vad jag INTE förstår är hur man äter frukost å häller 4 ggr mer än de du ska äta i väskan för att du ska få en gratis lunch!

Nog om det. Eftersom vi förväntade oss svensk sommar och lite till så hade vi med oss solkräm men de var inget vi förväntade oss skulle behöva användas, iallafall inte jag haha. Tjihi fick jag. Mina bästa kompisar på bröstet har visat sig och då e de ju för sent att smörja sig. H ser värre ut runt ögonen, han läser böcker i solen.. Å kisar så ja.. ni kan ju tänka er sträcken. Har fått ta kort på de men svor tydligen att aldrig visa dom så ja får väl hålla de. Lade ja upp de på bloggen eller Instagram så skulle han tydligen skvallra om att jag blev lite matförgiftad måndag morgon och va tvungen att bokstavligen springa upp till rummet från hotellfrukosten.. jag hann.. typ.. fick kasta de paret. Så han har en hållhake.. eller har han de nu?? 🤣

Dags att sova, imorgon är de Timna Park som gäller 😁


Han frågade om vi ville ha lite sallad och bröd till förrätt...Kommentera här: