1,5 mil

Jag är ganska stolt över mig själv ändå. Trots de kalla vädret så ger jag mig ut.. kämpa!
Igår träffade jag Jaana över en lunch och självklart startade jag då dagen med 7,5 km så att jag inte skulle ha träningen hängandes över mig, ut i kylan redan kl 07:30.

Söndag idag och det betyder att man ska ligga i soffan och glo på TV, det är tradition sedan länge. Vi behövde handla lite till middagen och den uppgiften tog jag på fullaste allvar och tog därför en omväg på 7,5 km till butiken. Börjar sakta men säkert jogga i intervaller lite oftare och lite längre och jag känner de där jag längtar efter, energin kommer tillbaka och jag känner mig frisk & pigg! Tänk att man glömmer bort den känslan efter varje avbrott, skulle man inte glömma de skulle ju antagligen alla röra på sig mer, otroligt skön känsla. 

Dejten med Jaana då, alltid lika trevlig och ses och snacka skit. En lunch på Sally Voltaire & Systrar satt ju som en smäck efter morgonens pass. Rotfrukter quinoa pumpa nötter och en chevrėcreme, riktigt smaskens. Sen gick Jaana runt i deras butik och lyfte och luktade på precis allt. Vi fortsatte med en  lång vandring längst hela Hornsgatan för att finna den perfekta plånboken och sedan avslutade vi med kaffe och kaka på Klang! Hoppas på dejt snart igen. 

Haj!

Kommentera här: