Avslutar året 2018

Så vi går snart in i ett nytt år, det är precis som alla gamlingar sa när man var liten (yngre), att tiden går fortare ju äldre man blir. Det var ju nyss vi firade nyår ute i Tyresö, då vi alla stod och tittade på årets första rapport klockan 00:10 och klockan 00:45 låg vi redan i sängen... skrämmande. Jag använder mig av ursäkten att det helt enkelt är så när man firar nyår med en barnfamilj haha!
 
Det var ju precis nyss vi firade H´s födelsedag i Israel men om 8 dagar fyller han ju år igen =)
Aja.. tiden går fort helt enkelt.
 
2018 har varit ett riktigt bra år, i det stora hela ialla fall. Vi hade en fantastisk sommar och sedan började jag ett nytt jobb, hoppade på någonting helt nytt och jag ångrar det verkligen inte, trivs så otroligt bra! Sista kvartalet av 2018 blev ju inte som jag hade tänkt mig kanske men jag mår iallafall bra nu.
Julafton skulle firats hemma hos H´s bror med familj men då dom blev sjuka så ställde vi in julfirandet, vi firade hemma med julmat från Ica =)
 
 
Imorgon är det nyårsafton och det firar vi ganska lugnt med nyårsmeny på den nya stora restaurangen här i Skärholmen. Ingen av oss orkar åka in till stan så det passade bra att dom har extra partaj där nere... risken finns ju att vi vill sova 00:30 och då är det bra att ha nära hem =)
 
Egentligen vill jag bara att jul och nyår m.m. ska ta slut någon gång så att vi kan gå in i januari, för någonting mer som har gått fort är från bokning av resa till avresa. I juni bokade vi ännu en långresa!
 
För 2 år sedan åkte vi till Jamaica och vi hade inte kunnat välja ett bättre resmål. Karibien, kan det bli finare? Jag hade gärna åkt tillbaka men samtidigt vill jag inte blir den där turisten som åker till samma land, år ut och år in. Det stod mellan Kuba och Mexiko denhär gången och de föll på:
 
 
Ja.. de e de vi har att vänta =)
 
Avslutar med den groteska godisbaljan vi fick till kontoret. Kommer räcka över påsk!
 
 
 
 

Kommentera här: