Mamma & Pappa är äntligen hemma!

I fredags hämtade vi mamma och pappa på Arlanda. Äntligen är dom hemma, de känns alltid lite lugnare i själen när dom är i Sverige, även fast jag så klart inte går omkring å är orolig varje dag när dom inte är här. 
På lördagen var vi nere i SKHLM centrum och handlade lite och när H kom hem åt vi god mat, pratade massor och avslutade kvällen med Life Of Brian som släppts på Netflix 😁 perfekt kväll! 
Mamma köpte god eftis på Al Shami, trots att de ligger här nere så köper vi aldrig de.. varför?? De e ju så gött!

Söndagens rutiner bröt vi inte, vilka som än är här så är det helig, vi gjorde precis ingenting på hela dagen. Mamma och pappa körde skift i att sova middag och sedan på eftermiddagen packade vi in all packning från Cypern in i bilen och åkte till Tyresö. Där va de byte i Bregottfabriken och dom ska bo där ett par dagar innan dom drar vidare.
Familjen Westergren hade gjord hemmagjord Sushi som vi kalasade på och till efterrätt blev de Delicatos Franska chokladtårta, nog för att jag älskar den men tro om min syster tappat de lite..  eller va säger du Alex? De va länge sen vi blev bjudna på en avancerad passionfruktstårta eller liknande. Du brukade ju alltid baka? 😉

Eftersom söndagen då är lite helig så åkte vi hem redan vid 19 tiden och nu väntar vi på Robinson. 
Vilket program dödar man mest tid med ? Solsidan såklart!!

Kommentera här: