Ultimata testet

Olika situationer i vardagen brukar betyda cigg, ibland kedjerökning. Hamnade i den situationen igår men fixade de! Inte galant men de gick iallafall. En stackars Joakim som satt på jouren på Stockholm Parkering fick ta den mesta skiten men så fick de blir :)

Kom ner till Phuset igår för att åka och byta däck, hade fått en tid från de som har mina vinterdäck så allt va i sin ordning och de skulle gå smidigt. Skulle slippa kö eftersom de fram till fredag bara va öppet för de som har däcken på däckhotell hos dom. Så blev de inte! 
Efter 2 år har jag plötsligt fått en bilgranne som tyckte de va viktigare att hen kom ut ur sin bil än att jag skulle komma in i min. Hen hade dessutom fått så mycket plats att hen i stort sett kunde slänga upp sin dörr fullt. Så, där stod jag. 

Krypa in i bagageutrymmet har ett par sagt, tror de hade varit lättare sagt än gjort. Det slutade iallafall med att jag under 1.5 timme kom till företag efter företag för att få tag i ägaren som för övrigt hade leasat bilen. Hamnade hos ett företag i Göteborg som sedan kom på att någon från NCC hyrt bilen. Mm mm litet företag, dehär blir ju lätt. 
Efter ca 20 minuter fick jag ett namn, googlade å DÄR! 2 hus nedanför mig!! Kul fredag.

På 1.5 timme i denhär situationen hade jag nog lätt rökt 9 cigg. Alldeles säkert. 

Tappade total aptit efter de 1.5 timmarna (Ja, man blir lätt på dåligt humör) så de jag skulle handla å laga till middag blev inte av, H fick nöja sig med att plocka upp en pizza på vägen hem.


Kommentera här: