Royal Design & Bolia

Det var det vi hade kvar att kolla på, för ett köksbort måste vi ju ha men det är, som jag nämnt tidigare, svårare att hitta än vad jag hade kunnat tro. 
Så mycket kriterier plus att vi är två med lite olika smaker. H ville ha ett ljust träbord, björk typ och det är det sista jag vill ha in här hemma. Vi ville ha ett runt bord och det skulle vara lagom i diameter, ca 120 cm, gärna förlängningsbart med iläggsskivor men DET verkade va de svåraste att få till. De snygga vi hittade var typ ovala i grundutförande och sedan iläggsskivor men att hitta ett runt bord med iläggsskivor som dessutom var snyggt kändes helt omöjligt. Vi hittade ett på Royal Design som hade en skiva gjort av mangoträd, det var ljust men med mycket liv i (ådringen) så det upplevdes inte så ljust som jag har totalförbjudit här hemma. Vi tog bilen och åkte över till kungens kurva för att kika men dom hade de inte inna.
Dom ringde till RD i Nacka och i MoS men det fanns inte där heller. 
Att köpa ett bord för 10.000 utan att få se de kändes inte som ett alternativ så vi åkte vidare in till stan, till Bolia på Götgatan för att kika på ett annat bort H hade fastnat för.... ljust :/
Så jäääääädra snyggt men som tur va så va utsätllningsexet med vit skiva och ben i ett mörkare trä och när H började visualisera boret helt i trä alternativt vit skiva med ljusa träben så kändes det inte så han va helt säker på att det skule bli snyggt i de nya köket.
Så.... efter en utskiven offert att vrida och vända på över en lunch så bestämde vi oss! 
 
 
Mood matbord med valnödsfaner, skivan är vit laminat och benen i valnöt. Vi tog även 2 stycken iläggsskivor á 50 cm. TOPPEN!
 
Vi kom hem och tänkte.. äsch, vi kör vidare så nu har vi bokat resan i Januari. H fyller 40 år exakt en vecka in i de nya året 2018 och han vill inte vara hemma så  han fick sätta sig med mobiltelefonen och hitta någonting bra i de land han redan hade bestämt. Självklart har jag redan vant mig vid tanken att jag inte får bestämma nåt denna gång =)  Gissa min lycka när han tar fram ett hotell med 4 stjärnor ?!? what? han sa innan att han gärna ville ha lägenhetshotell utan frukost eller någonting för att vi skulle typ laga mat alternativt bara äta ute varje dag.
Nu blev det frukost iallafall och ett hotell med högre standard.
Tro om resan till Kap Verde mot resan till Jamaica och underbara Couples Negril höjde hans krav?? hoppas!!
 
 
 
Nästa resa tar oss till Eilat, Israel!

Kommentera här: