Elektrikern ska in :)

Passande att elektrikern vill in en dag då H är ledig. Imorgon kommer han och ska dra om all el, helt sjukt, nästa fredag kommer köket och då misstänker jag att de kommer gå undan!


Vi har inte monterar ner hela de gamla köket ännu men det är inte mycket kvar, vi vill kunna leva någorlunda fram till sista dagen. H har för plan att försöka sälja/ge bort de gamla köket, mest för att vi ska slippa kånka på de iväg till tippen så vi har plockat ner de försiktigt bit för bit och de står nu i vårat så kallade träningsrum, jag skyller med andra ord på de när jag nu har gått upp 2 kg (har ju även som ni läst slutat röka). Det i kombination med att jag inte kommer åt crosstrainern säger ju allt.

Kan ni fatta, i jul kommer vi har de absolut finaste köket!

Vi har även laddat upp med nytt set porslin som bara står och väntar på att få flytta in i skåpen. Tallrikar, assietter, skålar och djupa tallrikar av Rosenthal och serien Loft, så jädra nöjd!

Nästa inköp, runt köksbord med möjlighet till förlängning med iläggsskivor. De kan låta enkelt men så fort man vill ifrån Ikea eller Mio så blir ALLT så mycket svårare.

Kommentera här: