ÅVC & Stalands

Jakten efter de perfekta köksbordet. Bestämt är att de ska va ett runt bort, med iläggsskivor till de gånger man är fler (fler är 4-6). De va svårare än va vi trodde att hitta de bordet då nästan alla bord är så otroligt fula då när de är i orginalläge. Vi valde att va lite mer realistiska och kolla efter ett bord som passar oss när de BARA är vi (och när familjen utökas) och började då bara kolla efter ett snyggt runt bort varesig de finns extra skivor eller inte... precis lika svårt.

Tills vi kom till Stalands Möbler och hittade dehär! Man förstorar de på diametern och inte på längden, hur coolt och smart är inte de bordet??
Dessvärre misstänker vi (eller snarare H) att de inte kommer passa in i den nya köksmiljön, han kanske har rätt, vi avvaktar helt enkelt tills köket är klart. Finns i vitoljad ek också så det blir ett ljust bort men H va tveksam ändå.
Vi va dock båda klart imponerade med den smarta lösningen från Danmark! Låt de runda va runt =)
 
 

Drog med oss en del av köket, en jädra massa kakel och halva utbudet av format och skålar som vi hade hemma och åkte iväg till åvc i Sätra oxå, jädra produktiv dag måste jag säga. 

På torsdag kommer snickarna och ska förbereda och riva en del av en vägg, sen kör vi!
Min nya bil känns inte ny längre... han får va med om så mycket snusk nu för tiden 😔
 
 

Kommentera här: