Värme & vår

Men äntligen kom värmen tillbaka, den vi trodde skulle stanna i början av April, det kanske va optimistisk. Nu är den här iallafall. 


Valborgshelgen var fylld av planering och inspiration. Vi har bestämt oss för att äntligen ta tag i de lite större renoveringarna av lägenheten. Nu har vi varit i Karibien så va ska vi nu göra av pengarna?  😂 .. nytt kök ska de blir.

I helgen var vi på Puustelli, Kvik och HTH. Den butiken vi ville till va stängd, nej inte Ikea utan Marbodal. Säga vad man vill om Ikea, jag har själv satt upp ett Ikeakök tillsammans med mamma och även levt i de en tid och var nöjd, nu vill jag däremot ha ett "riktigt kök" om man får uttrycka sig så.

Efter jobbet i tisdags hämtade jag H och vi åkte dit. Herregud de finns så fina kök. Man kan ha hur många bilder som helst i skallen om hur man vill att de ska se ut men sedan ser man allt annat och man ändrar sig 20 ggr till. Ingen stress, de måste va fint men framförallt praktikskt.
Det får ta den tid de tar helt enkelt. Lägenheten är belamrad med kataloger så länge.

Vi går vidare. 2 månader har snart gått nu på de nya jobbet, helt galet va fort tiden går. Trivs fortfarande som fisken i vattnet och det är ett plus med tanke på mitt förra jobb som inte alls blev vad jag hade tänkt mig. Usch.. mår dåligt så fort jag tänker på de där företaget. Pajasföretag. Tur jag kom därifrån fort.

De va en liten kort uppdatering om hur de ligger till här hemma. Den 25 Maj drar vi upp till Norrland och tar oss en liten paus. Sen semester i år eftersom jag är på nytt jobb så de kan va skönt med en liten micropaus.

Hade fint! 

Kommentarer:

1 Mamma:

Bra att Ikea finns, så de andra kökstillverkarna har nåt att kopiera.

Svar: Höhöhö. Kök existerade typ inte i svenska hem innan Ikea 😉
biktopia.se

Kommentera här: