Kvänum

Idag åkte vi till Sickla för att kolla in Ballingslöv, känns som vi kollat in alla köksleverantörer utom dom. Vi fick samma känsla när vi efter 1 timme kom ut ur butiken, en bra känsla. En hjälpsam försäljare samt mycket utställningar att kika på. I dagsläget står det mellan Ballingslöv & Marbodal.


När vi kom ut så såg vi Kvänum mitt emot. Vi visste sedan innan att den butiken ligger otroligt mycket högre i pris än de övriga vi varit på men vi ville gå in för att fortsätta inspireras.

Funderar någon av er läsare på att gå in där så se till att ni inte går in i casualkläder, typ H&M. Dom lägger inte lika mycket tid på dig då som kund, du blir den där kunden "dom kommer aldrig handla av oss så lägg inte ner för mycket tid".

Kvinnan som jobbade där synade oss uppifrån och ner och de första vi viskade till varann så fort vi inte var synliga för henne var "dryyyg". Vi fick samma känsla och hur många miljoner vi än skulle ha på banken så gjorde säljaren att vi bestämde oss tidigt att vi inte skulle lägga en krona där, kanske bara sno lite idéer. 

Hon talade högt och brett om hur bra dom var och att man inte skulle kunna göra någonting själv egentligen utan deras kök var skapade för att lejas bort vid installation och uppsättning. Hon såg våra Ballingslövpåse och ville även tala om för oss att vi minsann ska veta att Kvänum ligger högt i pris. Puustelli ligger också relativt högt i pris men alla butiker vi varit på inklusive dom har alla varit positiva till att kunna sätta upp köket själva. Man mäter ju ändå allt och de kommer i färdiga moduler. Däremot har de flesta butiker sagt att själva installationskostnaden inte är den dyra heller. Men Kvänum ger inte ens konsumenten alternativen.

Hon bara antog att vi inte hade pengar för ett kök hos dom, vidrigt. Även om jag hade det så skulle de aldrig gå till dom. 
Nä.. bättre försäljare om ni vill ha fler hem med Kvänumkök.Kommentera här: