Zócalo Skärholmen

Skärholmen växer och äntligen ska dom "rusta upp" centrumet lite. De är ju relativt nyrenoverat men det ska fixar ytterligare. Åhléns (som ligger mot torget) samt de anslutande butikerna till Åhléns har får stänga för att göra plats åt nya restauranger. Det ska tydligen bli då med tillhörande uteserveringar. 

Jag tror det kommer bli supermysigt för då betyder det att det kommer vara restauranger och fik på 3 av 4 sidor (den 4e sidan är nog körd för där ligger kyrkan).

Detta planeras bli klart 2018 men redan har en frisör fått flytta på sig (som också låg ut mot torget) för att lämna plats åt en kedja som heter Zócalo, finns även i MoS. Tex Mex (tacos, fajitas, burritos m.m)

Jag och H var inte sena med att testa de så idag gick vi dit. Jag tog en Fresco Fresch Salad och H tog en burritos

Riktigt fräscht!  Kan varmt rekommendera. Det går absolut inte att jämnföra med våran Tacobar som finns överallt. Tjabbiga restauranger där man slänger på ingridienser på Nachochips å rutch in i en micro i 2 minuter så de blir alldeles degiga av alla såser och dylikt.

De för va fräscht. Kycklingbitar som va chipotlemarinerade,  majs & koriandersalsa och Pico di Gallo, guacamole och sallad. Det kan inte bli fräschare. 
Dit går vi fler gånger. 

De hade även alkohol (Sol,  Margharitas, tequila m.m) men tyvärr inte just i skärholmen än så läge. Varför förstod jag aldrig. Det var något om att någon serverat minderårig men de känns som jag missuppfattat för de har bara haft öppet någon vecka... fast vem vet, kontrollanterna kanske var snabba på nyöppnat.

Aja, maten va toppen iallafall 😀
Syns att loggan känns som Zalando 

Kommentera här: