Folk!!

Så för andra lördagen i rad tvingas jag upp trots ledighet som betyder sovmorgon. NÅGON i huset tycker att 07:15 är en lämplig tid att börja sopa i trappuppgången på lördagar. Ekot av slag mot metall och sten gör mig galen.. aja bara att gå upp. Inte nog med det såg jag att H fortfarande låg kvar 30 minuter innan han skulle infinna sig på jobbet.

Ljudet närmade sig plan 2 och jag öppnade dörren i morgonrock och bad henne snällt att kanske byta tid till nästa gång, hon såg mest bekymrad ut och undrade om hon kunde fortsätta nu när hon hade börjat. Jag har tagit dehär med styrelsen tidigare i år men eftersom majoriteten i styrelsen är i pensionsålder och över det så är väl alla vakna kl 06 och ser inte de som ett problem. Gårdsstädningarna är ju satta kl 09:00 så de sätter ju ribban liksom, och så undrar dom varför inga är med lördagar kl 09 ?
Jag förstår att kvinnan tycker att 7 är en bra tid en lördag eftersom de inte är massa spring i trappen men hon kanske ska fråga sig vart folk är kl 7 en lördag.

Nog om de, nu laddar vi inför kommande nyårsafton. Middagen inhandlad, förrätten inhandlad och barnens sena julklappar har slagits in. Bring in on!Kommentera här: