Zeus Boat Trip

Vi bestämde oss för att åka ut på en liten tur, lite ångest kände jag över att missa solstolen men de absolut värt de!

För 300 kr per skalle var vi ute mella  10:00-16:00 och åkte längs kusten. Först norrut, näsan hela vägen till hamnen där båten la till från Kavala i lördags och sedab tillbaka förbi Golden Beach till lite andra mysiga platser som kommer synas på bilder nedan.

Vi åkte såklart inte nonstop utan båten stannade säkert 6-7 gånger för fiske, bad och även lunch som ingick i priset. Sovlaki på kyckling eller fläsk eller en typ fläskkotlett, till det sallad och potatis (även ris) och.. hör å häpna.. tzatziki fick man til. De va inte dåligt! 

Förväntade man sig en längre sträcka för 300 kr så fick man nog åka en annan båt. Vi läste en dem på google innan vi valde Zeus och det var förhållandevis nöjda turister men då och då läste man om andra som va missnöjda över att man åkte så "kort" och att fisket som höll på i 20-25 min va jävla onödigt.
Till dom vill jag bara säga.. alla vill kanske inte bara sitta på en båt och åka och åka.. och dessutom har ju alla olika intresse. Jag tyckte att Zeus fick med allt för alla.

Vissa kanske är vana vid att betala 35 kr för att resa runt en hel dag.. men till dom säger jag bara, åk tillbaka till Thailand då om du e så jädra snål 😉 

På vägen hem köpte vi en mindre väska så vi får plats med allt när vi åker hem på lördag. Vi ska ju köpa ouzo förståss.. 120 kr för en liter mot 250 kr för 3.5 dl på systemet.. puhh. Nevaaaa!

Så här följer lite bilder från dagen :)

Golden Beach från andra sidan
Ja men de där lilla blir ju perfekt. Kläder i den.. sprit i den stora 😂

Kommentera här: