Thassos, dag 2

Vi brukar ofta ritta på Gordon Ramsey på TV och varje gång han kommer till en restaurang han ska rädda så finns de där svarta fåret på varje restaurang, den där bittra personen som egentligen ville uppnå helt andra saker i livet, så även på Hotell Ellas där vi bor. Gubben som verkar äga stället är reko och även kvinna som syns under e.m och kväll men killen som serverar frukost och middag är mindre kul. Han är stressad hela tiden, igår när vi åt middag (som H för övrigt inte kunde äta upp) så ville han mitt i tuggan veta vad vi ville äta till middag imorgon, som om vi vet de dagen innan? H klarade inte av att äta upp fisken som han beställde när vi checkade in och uppenbarligen blev han kränkt för vi har fått sura miner sen igårkväll när H lämnade fisken PLUS att vi inte kunde fylla i den lilla lappen om vad vi ville ha till middag idag, vi förklarade för honom att vi inte visste vart vi skulle äta idag... kränkt som sagt. Va vi inte nöjda med hans mat??? Svar NEJ, men vi ville ju se lite mer av ön, äta på lite andra ställen.

Att välja halvpension med gratis middag är mer en gardering.. de betyder inte att vi VILL eller MÅSTE äta här varje dag liksom...

Vi vanderade söder om hotellet idag längst Golden Bech och hamnade på Endless Blue See Resort där vi tog en drink och sedan åt vi på Green Sea Restaurant. Rikrigt gott. H tog Kleftiko och jag en souvlaki. Jag hade talat så gott om kleftiko så då H ville testa de så körde jag ett säkert kort på souvlaki, min tanke va att OM nu H inte gillar Kleftiko så skiftar vi bara tallrik.. souvlaki tycker väl alla om.
Riktigt bra mat iallafall, vi blev toppennöjda.
En riktig espresso å en cognac på de så va kvällen fulländad! 

Vi avslutade kvällen ned en varsin öl på hotellet. Surmulen lyste med sin frånvaro så de blev trevligt :)


Handjagare till de lilla?
Fantastisk vik omgiven av berg
Mm.. appen funkar dåligt. Favorit i repris
Polarbröd till souvlaki? Slutat med pita ?
"Svinges" getingar. De får man bort av tänt kaffesump

Kommentera här: