Semester 2016 - del 3

Happ, sista veckan lider mot sitt slut. Om 18 timmar sitter jag på tunnelbanan påväg till jobbet. Ja.. jag vet, man ska inte hålla på påminna sig själv, ge en själv ångest på dehär viset, men så är det. Tror inte jag är ensam 😯

Sista veckan har vi åkt runt lite. Vi har varit på Vaxholm och Fjäderholmarna.. varför heter de holmarna  (pluralis) är det inte bara en ö? 
En dag åkte vi ut till Sundby i Huddinge och gassade i solen och åt lunch.
Igår gick vi till Heron City för att kolla ett nytt inköp som vi funderar på, söndag idag och vi har fortfarande inte bestämt oss, ska vi slå till eller inte? Löpband. Verkar ju jädrigt bekvämt. det skulle va bra för H's rygg och jag skulle slippa stressa till gymet när de blir kallt ute. Känns onödigt att gå dit när jag bara använder 1 maskin liksom.
Vi gick sedan på Jason Bourne och avslutade med middag. De va de de! 
En lagom vecka med lite äventyr men även massor av vila.

På båten över till Vaxholm


Hade jag vetat att de tog 10 min från Nacka Strand till Fjäderholmarna hade jag åkt därifrån och inte från slussen.

E Typehaket .. asså ja vet inte.. nääh 

Nu ska H ge sig på en karre som ska förvandlas till pulled pork, de e så jädra gott när han gör de. Smarrigt å starkt. 
Kl 13 kommer Mathem med våra matkassar, ja nu va de dags för de igen. Noga planering för att slippa småinköpen och ta bort "va ska vi äta idag" stressen efter jobbet varje dag.

De viktigaste av allt med denna dag? Träningen startar på riktigt igen,  har sprungit en del på semestern men jag har också ätit en del så det är dags att ta tag i dedär så man är i form igen till nästa semester om 3.5 månad 😉

Alltid trevligt på löparturerna. . Är van vid att rådjur är rädda & skygga. Inte dessa 2 :)


HAJ