Trokanterit & Flytt.. bra kombo

För en vecka sedan tvingade jag mig ner till gymet efter 2 veckors vila över jul och nyårshelgen. Det tog emot vill jag lova men jag var nöjd när jag väl kom hem. Man ville ju liksom inte tappa dehär jag hållt på med hela hösten.
På Tisdagen steg jag upp och pallrade mig till jobbet,  det tog tid. Jag hade så förbannat ont i höften.. eller va de ljumsken? Låret kanske. Jag kunde inte lokalisera smärtan men den fanns där. Tänkte inte så mycket mer på det utan en sträckning kan väl alla få. Hela förra veckan fick jag lyfta in mitt högra ben in i bilen så fort jag steg ut å in under jobbet.
Ikea i onsdags var en mardröm.. Å de tyckte säkert alla andra oxå som hamnade bakom mig på den där slingan man ska gå efter med pilarna. Med gråten i halsen hade vi ju ändå ljus med ut :) å must:) 

Idag ringde jag VC och fick tid direkt. Läkaren visste ju precis. Hon frågade om hon fick trycka på en punkt men varnade även för att de skulle göra ont. DE GJORDE DE.
Kortisoninjektion är vad hon föreslog för att sedan fortsätta 10 dagar med antiinflammatoriskt. Spruta i benet? Nej tack dom där har jag hört om. Så... jag biter ihop och börjar med tabletterna Idag. 

Knaster i höftleden? Jajjemän. Som MediaMarkt
Reklamen ... oschööönt.


Vi går över till helgen som va istället. I Lördags städades de, grovstädet, så de är lättare att bara städa av i helgen när vi flyttar. H tog badrum (tack så mycket ) och jag köksskåp. På Söndagen skulle jag jobba så då planerade han (läs jag) att han skulle göra rent bakom spisen .


På Lördagkvällen åkte vi in till södermalm hem till Hs bror med familj. Vi skulle fira en liten julafton eftersom hela deras familj åkte på magsjuka över jul och inte kunde fira med oss alla i Norrland. 
Full rulle med alla barn (2) och paket.
De va trevligt. Som fick en massa veganmat oxå som vi fick med oss från norrland så nu lyckades vi tömma frysen oxå. Men de "falska potatisbakelserna" behöll vi. Dom får dom smaka när dom hälsar på 😁


De va den helgen de. HAJ