Prince är död

Jag är inget jättefan. Jag tänker inte skriva ett inlägg om hur jag har alla hans skivor eller att jag känner sådan sorg eller hur FANTASTISK  hans konsert var, den enda jag va på.

Detta lämnar jag till hans riktiga fans och även till de människor som har ett sådan behov av uppmärksamhet och nu ser en möjlighet att få den. Att gå omkring och påstå att man är så ledsen osv osv. Ja, ni vet ju vad ja menar.

Däremot vill jag skriva detta inlägg som minne. Till mig själv. David Bowie och Prince är 2 av många som H lyssnar på (inte alla låtar såklart, allt kan inte va bra) men de va när jag träffade H som jag fattade på riktigt att dom faktikst va bra. Även om det inte är min musikstil så kunde jag ändå förstå någonstans vad folk gillar med dom båda. 
Det är tack vare H som ja endå kan förstå att det är otroligt tragiskt för musikvärlden att båda dessa giganter faktikst är borta.

Det är tack vare H jag har de minnet med mig, konserten/spelningen sommaren 2013 då jag hängde med på Prince. Jag var långtifrån nykter hela kvällen men jag minns konserten och min gamla Iphone har massor med klipp från spelningen. 

Det är ett minne, ett häftigt minne! 

Så det jag vill säga med dethär inlägget är mer:

Supertrist, tragiskt. Prince är död.