Kurs / Helsoresa

Dethär med att sova borta på hotell har jag haft lite ångest över. Borta är väl ok men hemma är bäst. På tisdag ska jag iväg på kurs med en utav mina gruppledarkollegor och det är från tisdag till torsdag. Så vad ska man då göra tisdag och onsdag kväll? Sitta i hotellbaren? Kolla på Netflix i hotellrummet proppmätt efter hotellmiddag?? Hm..
Idag såg jag, det finns gym för alla hotellgäster så nu är min vistelse räddad, kan ju inte bli bättre än att fördriva kvällarna på gym när man egentligen hellre hade velat vara hemma.

De senaste 2 veckorna har det gått otroligt segt med vikten, den där berömda platån som alla som jobbar med vikten pratat om. De sägs att man bara ska köra på så lossnar de till slut så jag tänker mig att jag kör på plus lite till så ser vi hur det går. Jag har fortfarande 3.3 kg kvar att gå ner. Efter detta kommer jag vara nöjd med att gått ner 12 kg och kommer istället börja jobba mer med vikter. 

Köpte mig ett par jeans idag eftersom jag inte längre kan ha mina jeans som jag en gång kallade mina "smaljeans" i storlek 33"
Gick ut ut butiken med ett par 31".. de ska tydligen vara ett par Medium jeans. När har jag någonsin har MEDIUM i Jeans?? 
Lycka!