Bröllop, rån och uppskattning!

Helgen har passerat. Den blev inte lika ledig som den förra eftersom det skulle samlas (vad dom beräknade) 300.000 åskådare kring slottet på lördagen. Ja började 0530 och ordnade själva utsättning för patrullerna men sedan drog jag själv på mig min uniform och drog ut å jobbade i solen.. de va flera månader sedan ja lämnade dataskärmen så ja blev som ett litet barn, härligt va de! 
Klocka 12 fick de där emot vara nog och jag åkte hem.
Jag och Henke drog ut på en promenad efter jobbet och passerade då Skärholmens Centrum.. där va de avspärrat.
Jisses. Några hade tagit en grävmaskin och dragit rätt in i pantbanken, vad vi hörde senare från en gammal kollega som körde ordningsvakt där så hade man dessutom tänt eld på tre bilar innan för att få poliserna till annan plats. Helt otroligt, de hade dessutom tydligen hänt 1450 på dagen.. när alla fortfarande är i centrum. Sjukt.

Annan kul grej idag under söndagen.  Fick ett mail till jobbmailen från de som haft hand om inspelning av nya Beck filmen. Han ville tacka för ett bra samarbete va de gäller utrymning av en gata för en scen. Hur ofta hjälper vi inte till med inspelningar.. men ja har då aldrig fått ett tack för vårat arbete tidigare. Kul!! 
De ska ja hälsa kollegorna imorgon!