Kalamies - Cypern

Idag var det dags för fiskmeze. Många gånger har jag varit sugen på det men eftersom de flesta vill ha köttmeze när man har varit ute å ätit på cypern så har det fallit sig naturligt att alla beställer samma. Man måste ändå va minst 2, å är jag själv är det ingen mening. 
Nu va de däremot dags! Henke ville ha fisk och jag med.
Pappas kusin gav oss tipsen att åka till Kalamies i Pernera, det skulle vara den bästa med ärligt bra mat och färsk fisk.
det stämde, mums va gott och när man äter fiskmeze så blir man inte lika illamående heller som av köttmeze. . De e liksom mastigare mat och mer potatis å grejer till kött.
Vi tog oss en drink efter maten och sedan åkte vi hem.  Vi var jättetrötta men av någon anledning satte vi oss på altan och tog oss en nattfösare, och tur var väl det.

I skrivandets stund (som ni ser i början av blogginlägget använde jag mig av "idag") just nu när jag skriver blir det igår... vi fick liksom avbryta för att när jag satt å skrev utbrast Henke nåt i stil med " men va i heeeelvettee".
ut från vardagsrummet och ut på verandan vandrar de en 8-10 cm stor hårig spindel.... 
han kryper under solstolarna och kryper ihop lite där eftersom han känner sig lite hotad av oss.

Vi vill ju ha död på den så fort som möjligt men samtidigt vill vi ha kort på den så Henke tar en handduk som ligger å petar lite på den, då springer han tillbaka mot dörren och jag får panik och tror att han ska in igen så jag slänger igen dörren, å där satt han. 
På den vida dörren. . Henke fotar och sedan tar han kvasten.

Under hela fotosessionen och dödsögonblicket står jag på en stol och sms ar mamma :)


De slutade med att vi var vakna i ca 2 timmar till efter det och väskorna (som är öppna i sovrummet ) rullade vi ut i vardagsrummet. . Vem vet vad som gosat ner sig där.

Idag ska jag gå genom plagg för plagg och samtidigt packa, sedan hålla dom stängda.
ja.. de va den dagen de.

Idag är det städning som gäller och sedan ska vi hem till pappas kusin ikväll.

HAJ