ah.. ledig helg!

Helt otroligt,  har lyckats få till en hel ledig helg, både lördag och söndag. Det kanske kan va svårt för vissa att förstå men om man trivs bra med det man gör och har majoriteten av tiden ganska kul på jobbet så ställer man gärna upp när de behövs, så har det blivit en hel del och har väl kört 6 dagarsvecka de senste 2 månaderna (känns de som iallafall)

Dagen började iallafall med ett underligt ljud från mobiltelefonen vid frukost, har ni sett en bild på typ en hund av rasen mops som tittar snett på exempelvi en dammsugare?
 Så såg jag och H ut när de konstiga ljudet kom. Kollade på telefonen och såg att de va ju den nya appen. IMO.  De va mamma och pappa :) videosamtal  :) de va ett helt nytt ljud. dom hade 19 grader och bakade lussebullar å lussebockar,  vi hade +1 grad och hade gått i dvala och gjorde absolut ingenting.

Senare under förmiddagen åkte vi in till stan för att gå lite inspiration till den nya lägenheten. Fönsterlampor med namnet "droppen" med en glaskåpa med en liten teakdetalj är någongång som H även letat efter till den Lgh vi bor i nu utan framgång.. samma utgång blev de idag.  Vi söker vidare. 
Vi hamnade sedan på Södra Sällskapet för en Irish Coffee och sedan vidare till Stalands möbler på Åsögatan. Där hittade vi en säng för 60.000, va tycks?  Den ligger på nummer 842 på priolistan, men vi närmar oss :)


Vi avslutade kvällen på Orkidé på medborgarplatsen. Förrätt, vitlöksmarinerade tigerräkor. . Ajaj :)
Avsluta med en kaffe och en 12ans ouzo!


Klockan e nu 2045 och vi blev plötsligt pensionärer.  Dags för sängläge!
Fantastisk lördag ändå :)

HAJ