Tvättstugeinferno del 2

Då va de dags för tvättid igen. Igår klockan 13 skulle jag ner och slänga in två maskiner. Jag kommer ner och på båda maskinerna står de att det är 45 min kvar... Men va fan!!!! Nån har alltså precis stoppat in sin tvätt, klockan 13:10.
Ja går till bokningstavlan och dubbelkollar, jodå jag har tid klockan 13.
Jag kollar vem som hade tid innan mig och börjar där, jag går upp på 4an och plingar på, tänkte att jag kan ju höra mig för först innan jag tar ut någon blöta kläder. Näpp ingen hemma.

Går ner igen och börjar lusläsa lappen med regler på, så att jag inte gör nåt fel. Står klart och tydligt att man får ta ut någon annans tvätt.
För å va lite snäll så kör jag centrifugen på hens grejer först. Sen åker dom ut.

Skrev en lapp och fick ett svar längst upp. Gulligt skrivet så ja mjuknade, men fick tvätten tvättad så, alla nöjda å glada.
"Flåt" "abslut". :):)


Vill även lägga in oxå att tiderna tydligen är ett problem hos oss.. Finns massor med lappar från styrelsen om de ena och de andra, så ja antar att man kanske får vänja sig.
Usch.. Man vill inte va den där griniga som skriver tvättlappar men va fan, har man planerat å tvätta så rasar ju allt om man inte får de.. Inga rena kläder liksom.