7e dagen rökfri!

Ja.. De e helt sant! Jag är inne på min sjunde dag som rökfri och jag ska erkänna att fy fan va jobbigt det har varit och kommer säkert fortsätta vara. Att få den där lilla micropausen på väg till och från jobbet, på rasten och efter maten har varit en stor del i min vardag.. Och nu är den borta, tomhet är vad man känner.
I mitt jobb får jag tyvärr mycket skit, gäller alla inom samma yrke och flera gånger denna vecka har jag även velat ha den där ciggen man stressar av med när man känner sig extra uppjagad, men inte ens då har jag kunnat ta den.

Missuppfatta mig inte, det är såklart även en skön känsla och den känslan väger mycket tyngre. Att ha varit rökfri i 7 dagar har givit mej mer tid, mer tid på morgonen tex.

Jag ska absolut inte ljuga här och säga att dehär kommer gå så bra och att jag ser mig som helt rökfri för de gör jag verkligen inte, men jag tar en dag i taget och för varje rökfria dag som går så blir det såklart lättare.

Ja.. Det var väl det. Denhär veckan blev en kort jobbvecka, idag gör jag helg eftersom jag och H ska upp till Norrland. Huset är sålt och ett bankmöte väntar oss på fredag!
På återseende!