Sämsta bloggaren

Ja som rubriken lyder så är det väl så jag känner mig, tror inte jag har bloggat på flera dagar.
Första veckan på nya jobbet är avklarad och jag trivs jättebra MEN att gå upp 5:30 varje morgon är inte någonting jag är van vid så synen av att klockan slår 22:00 har jag inte sett röken av under hela veckan, då har jag sovit dom djupast. Därav få inlägg. Ska absolut skärpa mig.
 
Fredagen såg inte annorlunda ut, när klockan var 21:50 somnade jag i 3 minuters intervaller och innan jag hann tänka så var klockan 8:15 lördag, konstigt men skönt. Jag antar att det blir bättre när kroppen vänjer sig. De första två veckorna har jag praktik och jag börjar en halvtimme tidigare än vad mitt schema säger så jag kommer ju ha den tillgodo sedan.
 
Idag känner jag mig taggad, ikväll ska min kära pojkvän bjuda mig på finrestaurang då han äntligen sålt sitt hus uppe i Norrland, dom går inte åt som smör däruppe så det tog faktikst ett halvår. Inte nog med att det är svårt att sälja hus så blir ju inte allt lättare av att man bor i Stockholm och måste ha visningar på "distans" med hjälp av andra, det blir krångligt, det ska klaffa med tider för alla osv men vi har fått otroligt mycket hjälp så man vet knappt hur man ska tacka. Sålt är det iallafall och vi ska ut och fira det ikväll med god mat och en extra god flaska vin, det ser jag fram emot.
 
Nu har jag skrivit av mig och ursäktat. Nu ska jag köra en liten bloggrunda och se hur ni andra har haft det.
Aa just det.. har inte varit på gymet någonting denhär veckan, funkar ursäkten att jag faktikst går hela dagarna i mitt jobb?? det är bara på lunchen jag sitter ner. jag tycker den funkar! =)