Semester 2018

Semestern är i full gång, för mig iallafall. H jobbar idag också. Den började gött med att han glömde sin kaffetermos hemma så ja hade nypressat kaffe här på morgonen 😊

Sista veckan har varit ett mentalt kaos, som jag inte vill gå in på här, men det har varit jobbigt för alla i familjen. Gårdagen blev ett ljus i tunneln och jag kunde gå på semester med lite glädje i kropp & knopp men även om det inte hade blivit så bra som de blev så hade de känts betydligt bättre att vara fri från jobb i dessa lägen så semestern kom lägligt. 

Städa och tvätta gäller idag, självfallet startar vi semestern med att hälsa på mamma och pappa, allt annat är uteslutet. 

Denhär semestern känns extra på nåt vis. Efter 3 veckor semester jobbar jag bara 3 veckor till där jag är nu sen börjar jag på ett nytt jobb, där jag inte ens kommer hinna va 3 veckor innan det är kickoff hos dom, inte vilken kickoff som helst, den tar hela arbetslaget till södra europa, det är ju helt galet kul! Har träffat chefen flera gånger nu och även många av de anställda, vissa av dom har jag träffat mycket i mitt jobb jag har just nu så allt känns hur bra som helst och helt självklart på något vis att jag skulle börja där. 

Hösten kommer nog va sjukt lärorik och givande. 

Men.. Vi börjar med semester nu 😊

35 år senare!

Själv har jag inte tyckt någonting kring denhär dagen, faktiskt. 35 år, det är väl ingenting. I veckan har däremot andra i min omgivning blivit sådär "va? Oj va ska du göra i helgen då" eller "men det är ju stort".
Är de verkligen de? 35? Är det inte jämna tiotal som gäller för extra firande, ångest och annat som hör till? 
Det jag tänker är mer, skönt, då har vi de gjort så att de kan bli midsommar och extra lång helg, så att jag sen helgen efter den kan få gå på semester så att ja snart kan börja på mitt nya jobb 😁 osv osv. 
Ser dessutom ännu längre fram nu då vi bokat resa till Mexiko så.. den här lördagen är lite som vilken lördag som helst förrutom att jag har ett mousserande i kylen som heter Victoria och en god middag på stan framför mig med min andra hälft... så, ja! Som vilken lördag som helst 😉

Aja, grattis till mig iallafall :)