Slutspurt i korsdrag

Herregud va varmt de e! De är ju helt sjukt vilken värme vi har haft under semestern, som för övrigt är vår sista vecka. I korsdrag vankar vi fram och tillbaka i lägenheten.. Va ska man göra? Orkar vi gå ut eller väntar vi till kvällen när vi bara kommer ha 27 grader? 

Igår hängde vi vid och i poolen hos syrran i Tyresö, Malte fyllde ju 9 år så det passade ju utmärkt att åka ut då. Sånna här dagar är det lyx att kunna sola och bada om vartannat på sin egen tomt ju,  och att jag kan åka dit när som e inte heller helt fel :)  Alex bjöd på kycklingsallad med quinoa och chevrė sen fortsatte vi solbada. 


Ikväll har vi bokat bord för en tapaskväll, de betydde ju även att jag behövde träna i någon form innan (för samvetet 😂). Att dra ur på en springtur va uteslutet i 32 grader så jag rastade crosstrainern i korsdraget.. funkar! 

Så.. sista veckan som sagt, trist men ändå helt ok, iallafall för min del eftersom jag har en otroligt spännande höst framför mig. Jag kommer jobba 3 veckor till där jag är nu sedan tar jag en paus på lite över en vecka, en liten extrasemester, sen är det dags för någonting nytt. I mitten på Maj var jag på en intervju som resulterade i en anställning med start i augusti! 

Jag kommer börja jobba på ett teknikkonsultbolag som företags-, projektadministratör och trainee projektledning.

Jag är så jävla redo att sparka igång denhär hösten!! 


Semester del 2

Vi kom hem från stugan förra söndagen, redan på måndagen kom H's kompis på besök. Vi sågs i Finnsjön också men då bara ett par timmar så de kändes kul att han ville komma och hänga med oss. Sist han hälsade på va när vi borde i Vällingby så... 2013 då 😊
Vi var vid Taxinge Slott och käkade godsaker, en dag gick vi längs Mälaren till Vintervikens café men när de va 1 km kvar (av 7,5) insåg vi att klockan ca 15:45 och dom stängde 16 så vi vek av och tog en Pizza på söderorts sämsta pub/pizzeria i Örnsberg/Aspudden men allt funkar i trevligt sällskap. På torsdagen åkte han hem igen.

Ja.. å så får ja väl inte glömma att erkänna att mitt NES fanns att hämta på Media Markt på tisdagen så de har spelats en del 😊

Jag och H åkte till Tyresta Nationalpark en dag och gick en av slingorna där och avslutade med fika vid cafét, mysigt. 


Ja vad har vi mer gjort? Igår var siktet inställt på Kolmården men de va kanonväder plus lördag så vi insåg att även de som inte har semester som vill dit kommer va där så de tar vi nog i veckan. Vi åkte till ut till Djurgården istället och käkade mjukglass och tog en drink sen vidare till Kungsan där de va Thailandsdagar (fredag och lördag). 

Idag har de varit 30-31 grader så vi har jäst med alla nere på sätrastrandbadet och fascinerats över att folk skiter fullständigt i grillförbudet, en idiot hade tom köpt en engångsgrill som han ställde direkt på gräset. Tur de kom några ordningsvakter och kollade läget. Idioten glömde dessutom sin grill, med flintastek å allt på i minst en timme. 

Nu.. dags för VM final! Heja Kroatien!! 

Semester del 1

1 vecka har passerat och jag tänkte uppdatera lite. H jobbade på lördagen när jag påbörjade semestern så då hann jag städa, alltid skönt att komma hem till ett rent hem. På söndagen åkte vi till mamma och pappa, över en natt bara. Mycket hände sista veckan innan semestern och jag ville se hur mamma mådde. På måndagen åkte vi vidare till Västernorrland. Det som sker i Finnsjön är ungefär samma varje sommar. Sola (om vädret tillåter) god mat och dryck och fiske, brukar inte vara mycket annat och det funkar för mig :) i år hade vi dessutom extra tur med vädret.

På tisdagen hade H's mamma bjudit dit några kompisar till dom och H bjöd dit sin pappa, det va riktigt skoj, ofta träffar vi bara hobom ett par timmar när vi är i Västernorrland men nu hann vi hänga en hel kväll, å så sverigematch på de 😁

Vi åt massor av abborre så fisket va guld i år. Lugnet va de kanske inte lika mycket av eftersom kyrkan som äger skogen runt stugorna hade bestämt sig för att fälla massor så de va maskiner för fulla muggar som höll på från 10 till 23 varje dag, jag såg dock de positiva i de och gav mig ut på näst intill millånga joggingturer varje dag. De brukar jag inte våga eftersom jag inte vill möta varken björn eller älg när jag e ute. 

Nu orkar jag inte skriva mer så här kommer lite bilder. Några bilder är från veckan innan semester när vi var hos mamma och pappa i Hälsingland och firade midsommar 😊