Ge mig regn!

Det trodde jag aldrig att jag skulle säga men faktiskt.. De blir jobbigt i längden. Ni vet när man varit på semester 2 veckor i 35 grader eller mer (Cypern i Juli typ) så är de såklart jobbigt att komma hem till vardagen men de svalare vädret längtar man lite efter. Exakt så känns de nu! Att jobba i värmen har varit olidligt.
Sitter man på ett kontor 8 timmar med ac går de väl an men det gör inte jag. 

Första jobbveckan har vi inte gjort så mycket på kvällarna, vi firade Pepper, H har kvällsfiskat nere vid Mälaren och jag har tränat när solen gått ner, det är väl så de sett ut. 2 veckor kvar till mindre semester igen, då tänkte jag åka till mamma och pappa, graderna får gärna sjunka lite men solen får gärna hålla sig tills dess! 
Idag gick jag upp innan graderna steg för att hinna med en runda på 9 km, duktiga jag! 😊

Pepper fick en såpbubble"maskin". Den va poppis för vuxna oxå! 

Semesterfirare!
KÄMPA!

Hittat nya finesser efter 2 år! pånyttfödd!

Intervallträning som du kan ställa in tid på själv på Fitbiten. Hur har jag missat de?!

Gosse!

2a arbetsdagen gjord, känns helt ok men det är väl för att jag vet att jag har en paus snart igen! Imorgon ska vi uppvakta födelsedagsbarn och kolla in ny altan i betongen 😁 å äta god mat förstås, de förväntar jag mig iallafall 😊
Grattis i efterskott Pepper!

Semester del 3

Så va den tredje veckan slut. Den sista veckan var lugn, endast kortare  dagsutflykter. Fikat ute på Värmdö vid Lillsved. Var även till Skeppsdalsström för jag ville se vart jag egentligen bodde när jag flyttade hemifrån. Bodde på ett garage som var omgjort till en liten lgh.  Vi pratade om de när vi va hos mamma och pappa sist så då blev jag nyfiken när vi va där ute å flängde.  Mysigt men de va en jävla bit från bussen :) 

Sen har vi varit en sväng i Nynäshamn. Parkerade vid strandvägen och la oss på en klippa.. eller snarare på 3 olika innan vi hittade rätt. En kväll var vi ut och käkade tapas oxå, gött!
Igår tog vi en promenad till Röda Cafét, det är 4.3 km dit så det var lagom. En promenad dit, fika macka och sedan en promenad tillbaka.
Söndagen räknades inte som semester längre så då e de dags att ta tag i semesterkilona.  Lika bra å ta de på en gång innan de eskalerar 🤣 sista godisskålen på några veckor hälldes upp under lördagen Å DE VA EXTRA GOTT! 

De va de gott folk! Om 3 veckor har jag semester igen 👍