Ljussjön & Geocaching

I veckan har jag varit hos mamma och pappa. Jag har en liten paus innan nästa jobb och då H ändå jobbar så passade jag på att hänga med dom. Pappa jobbade på dagarna så då åkte mamma och jag ut på lite äventyr. Vi var i en stor inredningsbutik på vischan som ingen hittar till om man inte vet att den finns, vi har och shoppade skor och kläder, sedan geocachade vi lite eftersom mamma hade några oplockade skatter och jag ville få ihop mina steg. Jag har såklart hållt i träning och mat medan jag va där. Jag har nu hållt i träning o kost sedan den 22 juli och gick i mål igår med -5 kg 🙂 semesterkilona är borta plus lite till 👍
 
När vi va borta va en rävunge på besök nästan varje dag, räven trodde att den va själv men pappa höll span från sitt "kontor". När vi alla va inne och åt så kom den fram och gick runt och nosa i trädgården. Riktigt fin räv och dom ser man ju inte ofta. I torsdag innan jag åkte hem såg vi en precis lika dan ligga död längs 83:an och då räven inte synts till på ett tag trodde vi att de va den men fick lugnande besked av mamma igår att han låg på gräset och mumsade i gotta som dom lagt fram 😁
 
mamma skickade en lugnande bild!
Det är inte ofta mamma bakar (de ja vill ha) längre men just till detta besök (när jag inte ska förtära socker) så hade hon gjort baklava, herregud va gött de va, vill poängtera att jag tog 1 bit på nästan 4 dagar 🙂 fick hem lite så H kunde smaka oxå och han njöt för fulla muggar.
 
säger så klart inte vart cachen är men de e ju en jädra smart gömma :)
 
Kom sedan hem och var ju tvungen att cacha lite här i skärholmen, inte alls lika kul som hos mamma och pappa. Det är så mycket folk överallt och dom undrar ju såklart va man håller på med när man går runt och stryker så jag har bara kunnat plocka dom lite enklare. Idag hade jag memorera ungefär vart dom va och joggade mellan varje, de slutade med 1 mil :) härligt. Nytta med nöje! 
 
Ett jädra flängande!
 
 
 

Slutspurten !

Sista veckan på mitt jobb. Kommer sakna mina arbetskamrater såklart men jag är sååå nyfiken på de nya som väntar! Den 22 augusti börjar jag :)
 
I helgen va vi inne i stan och kolla in Priden, som i år va europride så de va extra mycket folk överallt. Kul! 
På söndagen var vi på tre visningar på radhus/villor här i skärholmen, vi kollar in lite olika områden för att se vad vi ska sikta på och jag tror nog, efter några visningar, att vi har ett favoritområde, om man ser till planlösningar. Mysfaktorn ligger i ett annat område men där har det inte varit nåt till salu så vi har inte kunnat kika invändigt i dom husen... men de som väntar på nåt gott! 
 
Dags för en liten kvällspromenad!
 
måste skryta lite över mitt hår, i helgen stod jag 20 minuter å kämpade med denna... nöjd! Tur att inte alla 11 snoddar syns!