Mamma & Pappa är äntligen hemma!

I fredags hämtade vi mamma och pappa på Arlanda. Äntligen är dom hemma, de känns alltid lite lugnare i själen när dom är i Sverige, även fast jag så klart inte går omkring å är orolig varje dag när dom inte är här. 
På lördagen var vi nere i SKHLM centrum och handlade lite och när H kom hem åt vi god mat, pratade massor och avslutade kvällen med Life Of Brian som släppts på Netflix 😁 perfekt kväll! 
Mamma köpte god eftis på Al Shami, trots att de ligger här nere så köper vi aldrig de.. varför?? De e ju så gött!

Söndagens rutiner bröt vi inte, vilka som än är här så är det helig, vi gjorde precis ingenting på hela dagen. Mamma och pappa körde skift i att sova middag och sedan på eftermiddagen packade vi in all packning från Cypern in i bilen och åkte till Tyresö. Där va de byte i Bregottfabriken och dom ska bo där ett par dagar innan dom drar vidare.
Familjen Westergren hade gjord hemmagjord Sushi som vi kalasade på och till efterrätt blev de Delicatos Franska chokladtårta, nog för att jag älskar den men tro om min syster tappat de lite..  eller va säger du Alex? De va länge sen vi blev bjudna på en avancerad passionfruktstårta eller liknande. Du brukade ju alltid baka? 😉

Eftersom söndagen då är lite helig så åkte vi hem redan vid 19 tiden och nu väntar vi på Robinson. 
Vilket program dödar man mest tid med ? Solsidan såklart!!

Haunted for life!

2005 fick jag akut ont i en tand, minns de mycket väl för det var 1a dagen på 1a praktiken på min undersköterskeutbildning. Pinsamt bara att behöva sjuka sig första dagen för att uppsöka tandläkare. Det blev en rotfyllning, trerots.  

2016 sprack tanden och 50% av tanden föll bort, den yttre väggen. Sedan dess har jag visat min härliga fyllning i genomskärning när jag garvat. Tandläkaren menade på att jag inte behövde göra någonting om jag inte var väldigt fåfäng..  Så jag lät de va :) 

Igår käkade jag en salt pingvin och där va de kört. Med en tugga följde fyllningen med ut. De va väntat och de gjorde inte ont men idag fick jag uppsöka tandläkaren. 

Förhoppningsvis kan man fästa en krona med stift på de som finns kvar men går inte de så blir de implantat :( alternativt utdragning utan att täppa igen.

Det är jobbigt att bli gammal. Tandlossning börjar tidigt för mig 😂

väggen på min tand nere och fyllningen ovan. Lite missfärgade men va fan.. 13 år av kaffe å cigg.

Påsk 2018 i Finnsjön

I år firade vi påsken i Finnsjön tillsammans med H's familj. 8 vuxna och 4 barn så de va full rulle varje dag. På söndagen åkte jag å H in till Sollefteå för att träffa hans pappa också, det är alltid lika trevligt. 

Vi har dom här dagarna haft strålande påskväder, de var helt galet soligt och skönt, tur var väl de för med tanke på hur många vi var så hade det ju inte varit kul å bara sitta inne i en stuga i flera dygn. Det ingår ju liksom att man ska vara ute när man är i sommarstugan. Samma sak när man är hos mamma och pappa, de e ju inte alls samma sak när man måste sitta inne. 

Vi har grillar ute i solen och var även ute på en skotertur. Massor med mat och goda drycker, som de ska va.  Bilder säger mer så här kommer dom 


Björn sa många.. H pratade med en kompis som så järv. Mängden snö och de -15 som nätterna bjöd på så är de nog så. Björnen är nog inte vaken än. Järvens tassar kan tydligen blir 17 cm. sjukt