Det blir ett kök av dehär..

Det ser ut som att de kommer blir ett kök ändå! Det var trögstartat men för varje dag man kommer hem nu så har de hänt saker, kul! Nu vill jag att de ska bli klart så justeringen av lådorna kan bli av för de gör mig galen att se alla ojämna springor. Kyl & frys äääntligen
Så jädra snygga handtag!

Flyttar in i sovrummet!

Snickarna har förberett inför köket som kommer imorgon. Det känns ju superkul förutom att vi fått veta att Siemens frysen är restad.  Enligt "prognosen" så kommer kylen på måndag och frysen på fredag.. prognosen!

Det har gått lite för bra än så längre så de va kanske väntat vad vet jag?
Som H säger.. De finns inte så mycket att göra just nu utan vi ser hur långt allt tar så får vi diskutera med Marbodal efteråt helt enkelt. Vi har from idag flyttat in i sovrummet eftersom vi fått flytta soffa med mera och klä in dom för att slippa allt damm. Igår togs delen av väggen bort, de som kommer göra den största skillnaden. Allt golv från hall in till sovrum är klätt i papp så.. Vi går med skor inomhus, känns sådär. För mig som blir irriterad över ett riskorn under stumpan och drar fram dammsugaren pga de så e dehär psykiskt jobbigt.
Fortsättning följer... 

Väggen... äntligen "avskalad"
Ja bara ääälskar kapningen av väggen
Nya lyan

Köket flyttar ut på balkongen

Eftersom det är rökfritt här nu så kunde vi stänga till alla fönster på balkongen och dra ner de persienner vi har, allt för att de inte ska bli lika kallt på balkongen som ute. På balkongen skapade nämligen H sitt egna lilla kök nu såhär i väntan på de nya. Induktionshäll arbetsbänk och kaffemaskin. Vad mer kan man tänkas behöva? Idag bjöds det på en chili med koriandersallad blandat med majs och andra bladgrönsaker, tortillabröd rödlök och gräddfil. Lyx även utan kök!