Förändring

Den där lilla förändringen man vill ha ibland, har aldrig hajjat de där innan men att möblera om har ju alltid varit skönt för själen. H har hittat en typ.. vitrinskåpsliknande möbel som han vill att vi köper och för detta krävs det även en liten ommöblering i vardagsrummet.


När vi flyttade in ville H ha soffan mer i mitten av rummet och jag var direkt där med en starkt NEJ! En soffa ska väl va mot en vägg.. så fick de bli. 

Soffan har nu hamnat just i mitten av rummet och jag måste säga att de blev riktigt bra. Varför ska alla möbler hela tiden vara längs väggar? Det finns massor av fördelar med hur de nu blev. Jag kan träna och samtidigt se film 😁 köket och vardagsrummet blev mer "ett" nu än va de va innan, man ser soffan när man stiger innanför dörren och inte vilken film som är på, ja.. de blev riktigt bra!Jobbiten då? Jo.. de går riktigt bra!  Har varit på en hel del intervjuer, vissa har jag fått svar från och vissa är fortfarande färska, det lutar åt att jag inom kort kommer få en av tjänsterna eftersom jag på fredag ska få gå på en 2:a intervju i en rekryteringsprocess där jag ska få träffa kunden. Får jag denna så blir jag arbetsledare, känns riktigt bra.  Vi får hålla tummarna 😊

Säkert över en meter bakom. Luftigt! :)

Kommentera här: