Springa?

Hur va de nu med löpningen? jag minns att jag sprang en del, vad hände med det? Jag ser inte för allt i världen att jag skulle ta på mig träningskläderna för att ta en löprunda, det finns inte! Tänkte iallafall att jag skulle försöka ta mig tillbaka till det, speciellt nu när jag har all tid i världen! Vi får se hur det går, uppdaterar efter min första meter.
 
H har haft sjukstuga här hemma tisdag onsdag torsdag och nu känner jag att det snart är min tur, vaknade inatt av att det kliade i halsen och på morgonen när det var dags att gå upp var det så klart som värst, under dagen ger det med sig lite men så brukar det vara. Ikväll ska vi på middag hos H's bror med familj men jag funderar på att ta bilen bara för att ha en anledning att skippa vinet, man har en tendens att bli sämre av alkohol har jag hört =)
 
Just de.. jag var ju på intervju i torsdags, en väldigt intressant intervju som jag tycker gick ganska bra faktikst så jag får hålla mina tummar och tår. Jag kommer inte höra nåonting förns efter den 20 Februari så det blir bara att vänta, blir det mer där så blir det först en intervju till och sedan får vi se hur det går. 
Bara att få komma på en intervju är ju bra har jag märkt men självklart håller jag tummarna för att det inte bara stannar vid det. 
 
I veckan fick jag ett datum också, ett datum på när mamma & pappa kommer hem, äntligen! Varje gång dom åker så tänker jag att det är så låååååång tid kvar tills dom kommer hem, men vips så är det vår och dom är i startgroparna. 
 
Nu får det vara slutbloggat för denna gång.
 
Önskar er alla en fin lördag
 
HAJ!

Kommentera här: