Sous vide

Dags att vakna upp från Jamaicaresan och uppdatera bloggen säger mamma, så jag får väl göra det.

 
Vad har jag gjort då? Sedan den härligaste semestern jag varit med om än så länge?  Jo.. jag började ju mitt nya jobb (redan innan jag åkte) som inte alls passade mig, och jag passade inte dom heller för den delen så nu är jag "mellan 2 jobb" som det så fint heter. Jag tackar AVARN Security och deras svårigheter att leverera, för all övertid 2016, som gör att ja har en helt normal lön i a kassa och ger mig möjligheten att verkligen söka jobb utan panik och stress att ta "vad som helst".
 
I övrigt är det inte så mycket nytt, säger som jag sa förra året, 2017 kommer bli ett rikrig bra år, precis som förra året faktiskt blev. Vi flyttade in i våran 4a och vi åkte till Jamaica,  det kunde inte bli bättre. 
 
Vi är redan inne i Februari och tror mig veta lite redan vad året kommer ge, tror inte jag orkar gå in på de mer i detalj.
 
Ikväll testar H hans nya matlagningsmaskin. Sous vide, han köpte med sig två fina 250 g utskurna biffar från jobbet som nu legat i 2.5 timme. Potatis tillsamman med kryddor och smör som legat i en timme som snart ska "spräckas" och krispa sig i ugnen. 
Jag nöjde mig med att rosta grönkål tillsammans  med sesamolja, salt och chiliflakes i ugnen. 
Allt som allt kommer bli en fantastisk middag med goda snacks till lördagsfilmen. 
 
Piffade till kvällen lite extra med att videosnacka med mamma & pappa i en timme, nu e de inte långt kvar, snart kommer dom hem och familjen är på plats där vi alla ska vara! 
 
Hoppas ni har haft en lika trevlig lördag som vi har haft! 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: