Thassos, Grekland. Woop woop

Efter 4,5 timmars sömn åkte vi iväg till Arlanda, kläderna torkade, de ni!

Väl där gick de ganska fort att både checka in och lämna väskor, dock inte smärtfritt. I helvete va dåligt det är på Arlanda, vi och 1000 andra som knapot visste vart varken kön började eller slutade, vakter som gestikulerade till höger och vänster och ingen hade koll. De kanske va en sån morgon oxå vad vet jag, brukar intw flyga med SAS heller så jag vet inte va dom för regler.. eller snarare icke-regler. 
Inget pass visades varken på arlanda eller i grekland.. har jag glömt mitt pass hade inte de gjort nåt.

Väl på flyget satt vi och va allmänt bortskämda och jämnförde SAS planet med en gammal SL buss som får köra Norrtäljetrafik nu för att bussen blivit några år.
Ingen TV skärm på sätet??? När safty onboard skulle demas visste vi inte vart vi skulle titta.. jisses de va ju en värdinna som stod och viftade med armarna, de va faktiskt länge sedan. Man kan tro att de har med den korta flygningen att göra men tv skärm hade vi till Cypern 2015.
Aja.. de gjorde knappast nåt men övertröttheten gjorde de extra fnissigt.

Framme i Kavala va de buss som skulle ta oss till hamnen för bilfärja över till Thassos, sedan buss igen till typ andra sidan. Den resan va mindre kul.

Som att åka turistbuss uppe i trodosbergen på Cypern, nog för att jag bara åkt bil där men de räcker. Riktigt läskigt då hela ön är berg. Var 50e meter stod en kyrka intill vägen med ljus.. happ där va de någon som stupa..

Vi kom till hotellet och sedan har de bara varit underbart. Jag har haft skallebank fram tills nu kl 1845 men det är för att vi valde bort lunch på flyget, eller vi fick snarare aldrig de valet, antagligen för att vi bokade 17 timmar innan avgång. Så från middagen igår till idag klockan 14 har de slunkit ner 1 fralla, 2 öl å en whiskey. 
Men men.. smällar man får ta.. 


Kommentera här: