EN positiv sak med dåligt väder

Igår var det ju fantastiskt väder hela dagen, precis som appen också sa, jag tar förgivet att det var min förtjänst att det blev så eftersom jag skrev om det i bloggen.
Jag och H möttes efter jobbet och tog en promenad längs Årstaviken från Skanstull till Hornstull, självklart mellanlandade vi och drack en kall öl, det ingår.
 
Idag är det skitväder igen och det finns bara en sak man kan göra då, städa, måla klart sista svängen i garderoben och ta en springtur. Springtur kanske är att ta i, jag joggar väl mer.
Har hittat en runta på 7,7 km  och använder den som riktmärke så att jag ser förändringarnarna, i tid då.
Det jobbiga är att samma runta ger lite olika distans verkar det som, men drar ett snitt på 7,7. Sist var den 7,58 och idag 7,78 så... 7.7 blir bra, det är ju tiden runt jag kollar.
Tidigare i veckan tog det 65 minuter och idag 59 minuter och 20 sekunder, ingen monsterfart men med tanke på att jag tidigare inte orkade jogga ens 3 minuter i ett sträck så tycker jag nog att jag förbättrat mig ordentligt. Springer 1 km sen går jag kanske... 300 m, sen påt igen. Passar mig ganska bra! Men målet är ju att "gå perioderna" ska väck!
 
    
 
Sista svängen i garderoben målade jag klart nu på morgonen, skönt att ha det klart. Nu ska vi bara köpa alla skenor och hyllor m.m så kan vi flytta in alla kläder igen. Blir ju inte direkt en avancerad garderobslösning men vem ska  se det egentligen mer än jag och H. Några timmar kvar tills H kommer hem och då tänkte jag vara klar med alla bestyr, håller på och städar också ska ni veta =) 
Om exakt EN arbetsvecka går vi på 2 veckors semester och en av de värsta sakerna jag vet är att komma hem till ett skitigt hem så om vi kan lyckas hålla rent från idag fram tills vi drar iväg under semestern så skulle jag va sjukt nöjd, risken är nog dessvärre stor att jag får städa igen, vi är bra på att släppa saker där vi står =)
 
Inte supersvårt att måla en vit vägg =) men jag är nöjd med både spackling & målning!
 
 
 
 

Kommentera här: